Search
  • AGM Blog

Interliber na Velesajmu otkazan, sajam se seli u centar grada


Interliber je za ovu godinu propao. Manifestacija na Zagrebačkom velesajmu odgođena je za neka bolja vremena. Inače, kako se bilo spremalo, sve bi bilo u znaku strogih mjere epidemiološkog opreza, s dezificijensima i maskama, a naređuje se i razmak među ljudima od najmanje metar i pol! Zamislite, je li moguće u kretanju oko štandova održavati toliki razmak. Mislim da nije, osobito kada se u paviljonu susretnu znanci; interakcija, pa i dodirivanje čini se da je neizbježno. Kao i u svim zatvorenim prostorima, maske bi bile obavezne...


No, imamo i alternativu takvom strogom i neobično reguliranom Interliberu, koji je na koncu ipak otkazan, kako se moglo i očekivati. Riječ je o knjižarama AGM-a u centru grada Zagreba (Importanne centar na Gl. kolodvoru, knjižara Teslina 7 i Art Point Centar, Gundulićeva 21), a tu je i web shop (www.agm.hr), gdje se također knjige naručuju po interliberskim, akcijskim cijenama.

Ta sajamska manifestacija organizira se u suradnji sa Zajednicom nakladnika i knjižara, a sve pod nazivom Knjiga svima i svuda.