Search
  • AGM Blog

Kupi knjigu i vrati je - jamstvo povrata novca


Zašto je sigurno, dobro i probitačno kupovati AGM-ove knjige putem web shopa agm.hr? I to ne samo ovih dana, do 6. siječnja 2021., do kada su drastični sajamski popusti, čak do 70 posto! Kao prvo, nemate nikakva rizika. Jer, Vaše je pravo odustati od narudžbe u roku od 14 dana nakon primitka robe. O tome da želite odustati, jednostavno nas obavijestite na e-mail prodaja@agm.hr ili pismeno putem pošte na našu adresu. I novac će Vam biti vraćen.

U slučaju pogrešno naručenog proizvoda i povrata proizvoda imate pravo u roku u roku od 14 dana izvršiti povrat proizvoda o svom trošku od dana kad ste nas obavijestili o odustajanju od narudžbe. Roba mora biti neoštećena i u originalnom pakiranju, u suprotnom nećemo moći prihvatiti povrat.

Novac za plaćenu robu vratit ćemo u roku od 30 dana od našeg zaprimanja robe. Povrat primljene robe u roku od 14 dana vrijedi kao obavijest o prekidu narudžbe i nije je potrebno dodatno slati.

U slučaju krivo isporučenog proizvoda s naše strane ili eventualnog oštećenog artikla, zamjenu robe obavljamo u roku od 48 sati od primitka reklamacije. Reklamaciju trebate pismenim putem poslati na adresu prodaja@agm.hr ili poštom na gore navedenu adresu.

Isto tako jamčimo za sigurnost svih vaših podataka. AGM d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka na način da prikuplja samo nužne i osnovne podatke korisnika, kupaca i partnera, a koji su nužni za ispunjenje naših obveza. AGM d.o.o. se obvezuje strogo čuvati sve prikupljane podatke korisnika. Prikupljamo samo one osobne podatke koji ste nam dobrovoljno dostavili.

Od Vas ne tražimo da otkrijete više podataka nego što je uistinu potrebno za pojedine aktivnosti na našim stranicama. Podsjećamo također da su knjige i druga roba koja se isporučuje poštom i drugim kanalima bile pod strogim epidemiološkim mjerama, kako u skladištenju tako i u pakiranju te slanju…


Više pročitajte OVDJE...