Search
  • AGM Blog

O Međugorju na dirljiv i šaljiv način


Sutra je 39. obljetnica Gospinih ukazanja u Međugorju. Iz župnog ureda Međugorje pozivaju sve župljane i hodočasnike, posebno mlađe da se pridruže molitvi za mir. Danas je bila upriličena tradicionalna Hodnja mira, skupa s vidicima, koju su formirali mnogobrojni, većinom domaći hodočasnici, s obzirom na situaciju s pandemijom.

AGM podsjeća na svoju knjigu pod naslovom Skriveno dijete Međugorja, autorice časne sestre Emmanuel Maillard.


Nadahnuto svjedočanstvo


Emmanuel Maillard rođena je u Francuskoj 1947. godine. Studirala je teologiju, a jedan od profesora bio joj je glasoviti kardinal Danielou. Na Sorboni je diplomirala povijest umjetnosti. Zajednici Blaženstva pridružuje se 1976. godine, a od 1989. godine živi u Međugorju. Na dirljiv i šaljiv način nadahnuto svjedoči o Međugorju i o svojem misijskom djelovanju po cijelom svijetu. Ova knjiga je namijenjena svim ljudima koji nešto znaju ili su tek u hodu kroz međugorska događanja.


Sestra Emmanuel je zaista jedan od najboljih Marijinih glasova! Čestitam na ovom dragulju svjedočenja!

Evo jednog svjedočanstva nakon čitanja knjige: "Kad sam pročitao Međugorsko čudo bio sam zbunjen. Ta knjiga me je toliko dotaknula da me je doslovce odvela u Međugorje. Na koncu, morao sam vlastitim očima vidjeti duhovna čuda o kojima se u njoj govori. Sada, sa Skrivenim djetetom Međugorja žar ljubavi za Mariju primio je i novi dašak – povjetarac Pedesetnice. Sestra Emmanuel je uistinu jedan od najboljih Marijinih glasova! Čestitam na ovom dragulju svjedočenja! Ne bih se iznenadio ni da sama Gospa postane njezina najgorljivija čitateljica." Msur. Denis Croteau, OMI Biskup u biskupiji Mackenzie-Fort Smith, Kanada.